Mókusokon és gyíkokon élt 3 hétig az erdőben elveszett bácsi

külföld
2013 október 14., 15:05

Kalifornia államban, a Mendocino nevű erdőben indult vadászni a 72 éves Gene Penaflor egyik barátjával. A bácsi letért az ösvényről, beverte a fejét, és elájult. Barátja, miután rájött, hogy Gene eltűnt azonnal értesítette a hatóságokat, de 19 napig nem találták meg a férfit. Majd 3 hét után vadászok egy csoportja hallotta meg segélykiáltásait.

Mint kiderült a bácsi mókusokat és gyíkokat fogott, és az erdőben található ehető bogyókon élt. A hóesés elől fatörzsek alatt húzta meg magát, és fűvel és avarral bélelte ki kabátját, hogy az jobban melegítsen.

(sfgate)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.