Ön melyik oldalon áll a globális vécépapírguriga-háborúban?

életmód
2013 október 16., 09:41

Amióta létezik vécépapír-guriga, azóta zajlik a háborúskodás azok között, akik belülről tekerik le a papírt, és azok között, akik kívülről.

Az érvek számtalanok pro és kontra, a kényelmi faktortól egészen a komoly matematikai apparátus bevetésével készült gazdaságossági számításokig.

photo_camera Forrás: Bitrebels

A Lifehacker most újra górcső alá vette a problematikát, de tárgyilagos tájékoztatásért érdemes az alapos Wikipedia-szócikkhez fordulni. Kinetikus súrlódási tényező! Férfi-nő-konfliktus! Személyes jellemvonások! Nemzetközi celebritások egyik vagy másik táborban!

photo_camera Forrás: Bitrebels

De hogy áll ezzel ön, kedves 444-olvasó? Valljon színt most!

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.