Ebből a hétvégéből akár lehet is valami

életmód
2013 október 18., 15:47
comments 5

Most nem magyarázzuk túl a bulikat, itt van szinte minden beágyazva, és egy soundcloud többet ér ezer szónál, nem beszélve egy videóról.

≧◠◡◠≦✌

Péntek

Zene & Buli:

٩(●̮̃•)۶

Szombat

Gyerekek & Afrika:

  • Hang-szer-szám Zenél a világ!: A Szaharán innen és túl  - Gyerekeknek mutatnak be afrikai hangszereket ebben a sorozatban, most épp a djembét és a gumberit. Hogy mik ezek? Itt kiderül.

Zene & Buli:

  • Heart Streets: A hétvége legmenőbb bulija lehet, éppen azért, mert ilyen furcsa videó tartozik hozzá. A Toldiban ez lehet, hogy nem ugyanígy néz majd ki, de lehet, hogy ott is jól!
  • Jazzmarton: tipa tipa ti ti ti tic tic tuca tuca, a Budapest Jazz Club és a Café Budapest Fesztivál közös szervezésében.

(っ-●益●)っ ,︵‿

Vasárnap

Film & Zene:

  • A Shaun Of The Dead romantikus zombikomédia-trilógia vetítése délutántól, aztán vasárnap esti dídzsézés. Update: erre sajnos elfogytak a jegyek.

Emlék & Zene:

  • Őz Zsolt emlékkoncert - Ugatha Christie és Vidámpark koncert, a bevételt a temetésre fordítják.

Sötétség & Zene:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.