Dick Cheney olyan betegen lett alelnök, hogy hetven nappal beiktatása után már megírta lemondó levelét

külföld
2013 október 21., 05:47

George W. Bush alelnöke négy szívroham után tette le a hivatali esküt. Olyan rossz formában volt, hogy megírta lemondólevelét is arra az esetre, ha egy újabb szívroham után nem halna meg, de alkalmatlanná válna tisztsége betöltésére.

"Gyakorlatilag 2001. március 28-án lemondtam az alelnökségről" - mondta Cheney a CBS 60 Minutes című heti hírműsorában.

Cheney attól is tartott, hogy a terroristák a defiblirátora meghackelésével megölik - pont, ahogy azt a Homeland című tévésorozat második évadában elképzelték -, ezért inkább kiköttette a készüléket. (Via The Atlantic Wire)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.