Izrael nagy földrengéstől tart

külföld
2013 október 21., 05:38

Válságtanácskozásra hívta össze vasárnap a sürgősségi szolgálatokat Gilád Erdan, a hátország védelméért felelős izraeli miniszter. Az elmúlt négy napban négy kisebb földrengés volt a Kineret-(Genezáreti-)tónál.

Egy 2011-es számvevőszéki jelentés szerint Izrael nincs kellően felkészülve a nagyobb földrengésekre. Egy 7,5-ös erősségű földrengés például 15 ezernél is több halálos áldozatot követelne. Izraelben utoljára 1927-ben volt nagyobb, 6,2-es erősségű rendgés. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.