Embert próbáló játékra invitálom Önöket!

játék
2013 október 23., 15:46
comments 3

Találják ki, hogy a Reuters két fotója közül melyik készült Tunéziában (ahol a kormány lemondásáért tüntettek), és melyik készült a Békemeneten (ahol a kormányért tüntettek)? A helyes megfejtő nyereménye: a sikerélmény. (Az egyik fotót Szabó Bernadett, a másikat Zoubeir Souissi készítette.)

People listen to Hungarian Prime Minister Viktor Orban's speech in the Heroes Square in Budapest

Protesters shout slogans during a demonstration to call for the departure of the Islamist-led ruling coalition in Avenue Habib-Bourguiba in central Tunis

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.