Matematika tanárnője megölésével vádolnak egy 14 éves fiút az USA-ban

külföld
2013 október 23., 18:19

A 24 éves Colleen Ritzer holttestére szerda hajnalban találtak rá a massachusettsi Danvers középiskolája mögötti erdőben. A nő eltűntét kedd éjjel jelentették, mert a tanárnő nem ment haza, és mobiltelefonját sem vette fel. A rendőrség vérnyomokat talált a középiskola második emeleti mosdójában, majd nem sokkal később megtalálta az áldozatot. Azt nem tudni, hogyan meg a tanárnő.

A fiúra azért terelődött a gyanú, mert ő sem ment haza kedden tanítás után. Danversben emiatt mindegyik állami iskola zárva volt. Az áldozat két éve tanított az iskolában, a családja azt mondta: élete minden vágya az volt, hogy középiskolai matematika tanár legyen.

Ritzer már a második tanár, akivel ezen a héten egy diákja végezhetett. Nevadában egy 12 éves fiút gyanúsítanak azzal, hogy hétfőn meggyilkolt egy középiskolai tanárt. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.