Wittner Mária: 1956 forradalma folytatódik tovább

POLITIKA
2013 október 23., 12:13

A fideszes képviselő szerint azt „ma nem fegyverekkel vívjuk, hanem szívvel-lélekkel, emberséggel”. Csepel díszpolgára a XXI. kerületi megemlékezésen azt mondta, hogy ma Magyarországon szabadságharc folyik, és ezt csak a szeretet ereje nyerheti meg. Át kell lépni azon a gyűlölethullámon, ami következni fog, „de meg kell nyerni választást, mert nem engedhetjük meg, hogy újra belefogjanak abba a mély rombolásba”, amit 8 éven át csináltak – mondta. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.