Zsiga Szilvásváradon

ÁLLAT
2013 október 23., 19:11

zsiga szilvásváradon

Nálam nem a Békemenet, nem is az ellenzéki tüntetésen trollkodó Gyurcsány vitte el ma a pálmát, hanem ez a mondat a police.hu-ról: „A lovas járőrök a 10 éves Zsiga és a 12 éves Rubin szolgálati lovakkal 2013. október 23-án Szilvásváradon, az ott lakók és az oda kirándulók biztonságérzetének erősítése érdekében láttak el szolgálatot.” (Mondjuk lehet, hogy mégis inkább ez a cím az MTI-ből: Martonyi: A tizenkilencedik századnak sokat köszönhet a világ)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.