Győzike és Stadler is a NAV szégyenlistáján

gazdaság
2013 október 25., 08:30

A NAV közzétette a 180 napon keresztül folyamatosan fennálló 100 millió forint feletti tartozással rendelkező cégeket és a több mint 10 millióval tartozó személyeket felsoroló listáját. Több a cég, és kicsivel több a magánszemély, mint eddig. Összesen kb. 240 milliárd forinttal tartoznak – vagy a többszörösével. A listán szerepel Győzike és felesége, a börtönből nemrég szabadult volt szocialista politikus, Zuschlag János, a milliárdos Földesi-Szabó László, aki hat évet kapott, és Stadler József is, aki börtönt és 67 milliós vagyonelkobzást kapott 2011 novemberében. (napi.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.