Szabó Tímea-Bauer Tamás összecsapás lesz a XII. kerületben

Egyéb
2013 október 27., 17:01
comments 1

Még mielőtt Gyurcsány beköveteli a sajátjait a nagy összefogásba, a Párbeszéd Magyarországért taggyűlése jóváhagyta képviselő-jelöltjeit a jövő évi választásokra. Az MSZP-vel kötött megállapodás értelmében a PM 11 helyen indíthat jelöltet szocialista konkurens nélkül. Íme, feltüntettük a DK-s jelölteket is abban a választókerületben:

Budapest 03 (XII): Szabó Tímea (itt a DK Bauer Tamást indítja)

Budapest 05 (VI-VII): Kocsis-Cake Olivio (Szabó Zoltán a DK-s)

Budapest 13  (XVI): Tordai Bence (Sebők László a DK-s)

Budapest 18 (XI-XXII): Somfai Ágnes (Gréczy Zsolt a DK-s)

Győr-Moson-Sopron 05 (Mosonmagyaróvár): Lehóczki Attila (Ábrahám Tivadar)

Komárom-Esztergom 02 (Esztergom): Szilágyi László (Krentf András)

Pest 07 (Vecsés): Szabó Rebeka (Turcsányi Zsolt)

Pest 11 (Dabas): Bakó Krisztina (Sebian-Petrovszki László)

Somogy 01 (Kaposvár): Huszka Imre (Kolber István)

Tolna 02 (Dombóvár): Tigelmann Péter (Csapó László)

Veszprém 02 (Balatonfüred): Scheiring Gábor (Deák Istvánné)

Az Együtt-PM közös országgyűlési listájára a Párbeszéd Magyarországért a Szabó Tímea, Karácsony Gergely, Scheiring Gábor, Dorosz Dávid, Erőss Gábor, Szabó Zsolt, Szabó Rebeka, Bakó Kriszta, Szilágyi László és Tordai Bence sorrendben delegálja első tíz politikusát.

A közös EP-lista esetében az első tíz PM-es politikus sorrendje: Jávor Benedek (aki ezek szerint Brüsszelbe készül), Dorosz Dávid, Hermann Zita, Szilágyi Péter, Borsos Gábor, Datki Szabolcs, Erőss Gábor, Hídvégi Gábor, Kéri András és Kovács Márton.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.