Top 5 magyar rezsicsökkentés, amit nagyon várunk

vicc
2013 október 27., 08:39

Rogán Antal nemrég bejelentette, hogy a kormány már dolgozik a pénzügyi rezsicsökkentésen. Bármit is jelentsen ez, azon kívül, hogy mostantól mindent rezsicsökkentésnek fog hívni a kormány.

5. Politikai rezsicsökkentés

Ha pénzügyi van, politikai is lehet. Eleve iszonyatosan megterheli a magyar családokat, hogy fenn kell tartaniuk egy ilyen drága, pazarló és fölösleges csoportot, mint a magyar politikai elit. Itt az ideje bevezetni a hatósági árat a politikában. Keressenek kevesebbet, legyenek kevesebben és legyen tranzakciós díjhoz kötve a lopás.

4. Közigazgatási rezsicsökkentés, vagy Rezsimcsökkentés

Ha már a nagyon drága és teljesen fölösleges dolgokról beszélünk. A magyar állam úgy fekszik a magyar családok vállán, mint Atlaszén a föld, csak szegény óriásért még mindig többet tettek a titánok. Most komolyan, ha mindenki gyorsan mond öt dolgot, amit eddig a magyar állam tett érte, akkor azt mondom, hogy nem kell csökkenteni. Gondoltam.

3. Regicsökkentés

marlex

Bob Marley, meg rasztahaj 2013-ban, mi? Engedjük el.

2. Emésztési rezsicsökkentés

Mennyire idegesítő már, hogy a gátlástalan nemzetközi multicégek elérték, hogy ha a magyar családok túl sokat esznek, akkor folyamatosan egyre nagyobb hájkarika keletkezik a derekuk körül? Egyszerűen le kell számolni az ételre és derekakra rakódó terhekkel. A legjobb az lenne, ha a kormány alaptörvénybe foglalná, hogy a magyar ember a túl sok egészségtelen ételtől sem hízhat el.

1. Okostelefonok rezsicsökkentése

De most komolyan, iszonyatosan drága az Iphone. Ha a kormánynak lenne esze, ezzel tényleg meg lehetne nyerni a fiatalok szavazatát, nem úgy, mint a Jobbik eleszdéeszesedésével.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.