Ha valaki kikapja a másik kezéből a fényképezőgépet, és elviszi, az általában rablás. Mondjuk ha híres ember, akkor nem mindig

bulvár
2013 október 28., 20:32

Tényleg elég érdekesen alakul Rékasi Károly története a velvet fotósával. Rékasit egy nyilvános eseményről távozóban fotózta le Szécsi István. Rékasi ennek annyira nem örült, hogy néhány perccel később, mikor elhajtott Szécsi mellett megállította a kocsiját, kiszállt, elvette a fotós fényképezőgépét.

Rékasi, kiugrott, majd kikapta a kezemből a gépet. Még a táskámból is kihullott pár dolog! Nem tudtam visszavenni tőle!

- mondta a fotós. Rékasi berakta a kocsija csomagtartójába, kicsit vitatkoztak, majd elhajtott a géppel. Azt később egy ismerőse segítségével juttatta vissza a fotósnak. A rendőrség szabálysértési eljárást indított garázdaság miatt ismeretlen tettes ellen. Szerintem nem kizárt, hogy a végén a fotós lesz a hibás. (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.