Az MSZP-székház előtt fagyos a hangulat

jokai1

Jelentette ezekben a percekben Plankó Gergő és Botos Tamás, akik a Jókai utcában próbálnak többet megtudni a bajai videó körüli botrányról.

Tegnap a hvg.hu megírta, hogy Déri Balázs, az MSZP kommunikációs igazgatója juttatta el azt a videót a lapnak, aminek közlése Gavra Gábor főszerkesztő és végül Déri lemondásához vezetett.

Kollégáink a portán érdeklődtek Mesterházy Attila és/vagy Török Zsolt után, de csak egy sajtós érkezett Déri Balázs kinyomtatott nyilatkozatával, mondván, hogy a párt ennél többet nem kíván közölni.

A székház körül ólálkodó riportereink szerint érezhetően fagyos a hangulat fogadta őket, az amúgy vidám sajtós munkatársak  is komor képpel közlekednek a Jókai utcában.

Helyszíni riportunkat hallották.

Stúdió.

UPDATE:

A sajtósok szerint ma nem várható nyilvános szereplés vagy nyilatkozat az ügyben. Riportereink, akik az épülettel szemben táboroznak, vezető MSZP-s politikussal nem találkoztak, viszont harsány nevetés hallatszott ki az épület ablakain. Nem kicsi a forgalom, folyamatos a jövés-menés, és érdekes módon sokan egy váltás ruhával érkeznek a párt székházába. Mi lesz itt? Videéki wellnesstúra? KItelepülés? Nagy közös lemondás? GErgő, Tomi, Izgatottan várjuk a híreket!

UPDATE 1:

Megérkezett az M1 Híradó stábja!

Kijött az épületből Juhász Ferenc volt miniszter, aki arra a kérdésre, hogy milyen bent a hangulat, annyit mondott, hogy kellemes meleg van.

A Híradónak viszont nem mondott semmit.

Ismét stúdió.