Franka Tibor egy libát választana baloldali miniszterelnök-jelöltnek

POLITIKA
2013 október 31., 14:56
photo_camera Fotó: Nagy Lajos / MTI

November 10-én Márton napi libafuttatást rendeznek 9 órától Kerepesen. A Gödöllői Hírek Online híre szerint a győztes liba elnyeri a

Baloldal miniszterelnök-jelöltje

megtisztelő címet. Felhívtam a rendezvény egyik fővédnökét, Franka Tibort, Kerepes polgármesterét.

"Nem sértő szándékkal tesszük. Csak a liba, Bajnai Gordon, meg a baloldal mostani helyzete összefüggést mutat. Mosolyogva tesszük ezt" - mondta.

Szerinte az akciónak "nincs különösebb éle".

liba bajnai

"Nézze, egy ilyen helyzetben, amikor fél évvel a választás előtt már ilyen mocskolódások mennek, mi egy sokkal oldottabb, másféle politikai értékelést akartunk" - mondta.

Szerinte ez "nem durva, nem mocskolódó", külünben pedig "mindenki gondoljon, amit akar".

Az öt induló libából egyet Bajnainak, egyet Mesterházynak, egyet pedig Gyurcsánynak neveznek el, a másik kettőről azt mondta, hogy azok "a futottak még". A libákat Franka és a rendezvény másik fővédnöke, Vécsey László, a körzet fideszes képviselője biztosítja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.