Halloweeni & hétvégi buliajánló

életmód
2013 október 31., 16:14
comments 2

Ezen a héten egy nappal többet lehet büntetlenül zúzni, és még az idő is bulikompatibilis, úgyhogy minden adott egy pörgős hosszúhétvégéhez. Ha pedig nem vagy Schobert Norbi, és szerinted is nagy királyság a Halloween, akkor most végre mehetsz beöltözős buliba: soha vissza nem térő alkalom, hogy bénán nézhess ki különösebb következmények nélkül.

Csütörtök:

küss

Péntek:

  • Day of the dead a Filterben. Ska-punk zúzás a Skaballeros-szal és a La Familiával.
  • Szőke csajok pörgetik a zenéket az A38-on. A kanadai Blond:ish duo után lesz Jumpski & Detective Kelly is, a bulit Blatti zárja. Electronic, eclectic és psychedelic minden mennyiségben.
  • Ich will spaß! - német buli a Vittulában. Tuti sokkal jobb lesz, mint a sulis német órák, ráadásul ha német embernek öltözöl, akkor jár neked a csoki, úgyhogy végre nem lesz égő a bundesliga-frizura sem.
  • Filmvetítés a Fogasházban. A Béka Filmklubban ezúttal a Funny games című filmet nézheted meg az osztrák Michael Haneke rendezésében.

over

 

Szombat:

  • Vukán emlékkoncert a Fonóban. A Balázs Elemér trió idézi meg a mester emlékét. Ha csak a Szomszédok főcíme van meg tőle, feltétlen ott a helyed.
  • A Popméter hatodik szülinapi bulija a Fogasházban. Ingyenes szülinapozás az egri srácokkal.
  • Mute vol. 2 a Corvintetőn. A szeptemberi buli második felvonásban DJ Billy Nasty, Björn Torwellen, Knobs és Folker Zwart mellett a hazai Dr. Zoidberg, David Temessi és Avoidant keverik majd a zenét, főleg technót.
  • A Budapest Pride LMBTQ Filmfesztivál záróbulija a Gödörben. A Budapest Pride DJ-i és a Brutkó bulikról ismert arcok zenélnek egyszerre két tánctéren. A buli bevételével a Budapest Pride Fesztivál szervezését támogatják. Ha filmfesztiválos jeggyel mész, 500 forinttal olcsóbban mehetsz be.

Vasárnap:

uh

  • UH Fest a Mika Tivadar Mulatóban. Az idén már tíz éves bulisorozaton Radian, Robert Curgenven, Jack Jack és Bartha Márk játszanak. Ha bejön a posztrock, a szabad improvizációs jazz, és az elektronikus zene különös keveréke, akkor vasárnap sem kell otthon ücsörögnöd.

Az ajánlót ezen a héten Fejér Etelka állította össze.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.