Kocsis Máté ezúttal nem mond hülyeséget!

Tbg
POLITIKA
2013 november 01., 10:59
comments 4

Az MSZP-nek "finoman fogalmazva" nem sikerült teljes körűen tisztáznia magát, és a Gyurcsány Ferenc vezette DK-nak is lenne mit mondania, számolt be az MTI a fideszes képviselő mai sajtótájékoztatójáról.

Kocsis szerint simán elképzelhető, hogy minden érintett:

lódít.

A bajai kamu videó ügyében eddig csak két fej hullott: Gavra Gábor mondott le a hvg.hu főszerkesztői posztjáról, az MSZP frakció sajtóigazgatója, Déri Balázs ugyancsak lemondott.

Az MSZP vezetése ugyanakkor elzárkózott Déritől, azt állítván, hogy az igazgató magánakciója volt az ügy, se Mesterházy Attila pártelnök, sem Török Zsolt szóvivő nem tudott arról, hogy Déri a hvg.hu-nak lepasszolta a bajai választási csaláshoz készült megrendezett videót.

A DK egyik tagját, a videó készítésében részt vevő Kőrösi Gusztávot kizárta, de érdemben nem nyilatkozott az ügyről.

Az MSZP-vel szövetséges, Bajnai Gordon vezette Együtt-PM pár sem mondott semmi konkrétumot azon kívül, hogy kivárnak még.

A rendőrség nyomoz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.