Ötven éve érintetlen házat találtak

külföld
2013 november 02., 09:03

A férj meghalt, a feleséget pedig 1956-ban gondozásba vették. A házuk azóta érintetlen maradt az angliai Hertfordshire-ban. A Crooked Cottage néven ismert elhagyatott épületben még ott vannak a család eredeti dolgai. Egy női bicikli, egy befőttesüvegnyi egres, egy 56 decemberi naptár és a bevetetlen ágy.

A házat Toby Batchelor, egy városi fotós fedezte fel, és elég furcsa fotósorozatot csinált róla. Ezeket sajnos nem tudjuk átvenni, úgyhogy tessék a Daily Mailre kattintani és megnézni őket.

Batchelor egyébként úgy érzi, a házzal kimaxolta a városi felfedezős fotózást, mert ennél jobbat egyszerűen nem lehet találni. Valakinek a teljes életét megnézhetjük egy ottfelejtett, rohadó kis házban. A ház egyébként tele volt családi fotókkal is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.