Lendvai Ildikó: Balek, becsapott, óvatlan, hülye MSZP

POLITIKA
2013 november 03., 20:55
comments 6

Az MSZP országgyűlési képviselője az ATV Szabad szemmel című műsorában azt mondta: bebizonyosodott, hogy a szocialista párt a bajai videó ügyében

„balek volt, becsapott, óvatlan, hülye, minden csúnya szót lehet mondani, de nem csaló”.

Más dolog becsapottnak, áldozatnak lenni, és más „csaló gonosztevőnek” – mondta.

photo_camera Fotó: szarvas.tumblr.com

Szerinte az MSZP-nek elnézést kell kérnie választóitól, mert a „balekségével” csalódást okozott nekik. Az MSZP-nek az a tanulság, hogy óvatosabbnak, éberebbnek kell lennie, hangosabbra kell állítania a „vészjelző készülékeit”, mert „ami a kezünkben van, a választóink sorsa” – mondta Lendvai, aki a héten az MSZP-ről azt mondta:

„máig emésztetlen falatként forgatja a szájában saját múltját”.

A bajai törpdominós videó ügyében már hazugságvizsgálót is bevetett a rendőrség. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.