18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Az állatvilág legnagyobb seggfejei: a vidrák

ÁLLAT
2013 november 04., 06:52
comments 3

Mindenki látott már arról képeket, hogy a cuki vidrák kézenfogva alszanak, hogy ne sodorja el őket az ár. Na, ezt tényleg csinálják, de mellette olyan dolgokat is, amitől mindenkinek feláll a hátán a szőr.

A vidrák naponta a testsúlyuk negyedét eszik meg. Néha viszont nem egyszerű beszerezni az a sok ételt, ezért a férfi vidrák túszul ejtik a kisvidrákat, és addig nem engedik el őket, amíg az anyavidra nem hoz nekik elég kaját.

vidra

De ez még semmi, a tengeri vidrák bébifókákat erőszakolnak meg. Komolyan. Rendszeresen rászabadulnak egy fiatalabb fókára, aztán elkezdik hágni. Ezzel csak az a baj, hogy a vidrák párzásának van egy olyan része is, amikor durván egy óráig a víz alatt tartják a nőstény fejét. Ebbe nem csak bébifókák halnak bele, de a nőstény vidrák tíz százaléka is.

Miután a bébifóka meghalt, a legtöbb tengeri vidra elengedi és elkezd tisztálkodni, de vannak, akik még egy hétig az oszló tetemen lovagolnak. Ráadásul a tengeri vidrák nem ilyen kis cuki szőrmókok, hanem kétméteres vadállatok. Tényleg, egy ember ilyenekért már rég Hágában ülne a vádlottak padján. Mondanám rájuk, hogy állatok, dehát tényleg azok.

Via.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.