18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Az állatvilág legnagyobb seggfejei: az Adélie-pingvinek

ÁLLAT
2013 november 04., 12:20

Tényleg mindig a legcukibb állatok a legbetegebb seggfejek. :( Nem elég, hogy a vidrák és a delfinek tönkre lettek téve, még a pingvineket is el kell rontani. Ráadásul minden pingvinek legpingvinebbike, az Adélie-pingvin a legrosszabb.

pingvin

George Levick 1910 és 1913 között járta a Déli-sarkot a Scott expedícióval. Ezalatt írt egy tanulmányt az Adélie-pingvinekről, ami annyira rémisztő volt, hogy száz évig nem publikálták. Douglas Russel 2012-ben elemezte a tanulmányt és arra jutott, hogy Szodoma és Gomora ott van a déli sarkon.

Az Adélie-pingvinek Levick szerint elképesztően sokszor szexelnek és maszturbálnak. Ráadásul a fiatal nőstény és hím pingvinek szexuális viszonya is nagyon aberrált, amibe még a nekrofília is beletartozik.

Ráadásul a pingvinek között még prostitúció is van. A nőstény pingvinek kavicsokért cserébe párosodnak az egyedülálló hím pingvinekkel, és ezt eltitkolják a párjuk elől. Az egyedülálló hímek viszont csak a szexuális kielégülésért csinálják az egészet. 

via

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.