Látta ezt az embert? Ő gyilkolhatott meg négy embert tavaly szeptemberben a francia Alpokban!

alpsmurder

A francia rendőrség 14 hónappal a rejtélyes mészárlás után nyilvánosságra hozta a feltételezett gyilkos fantomképét. Tavaly szeptember 5-én a gyanú szerint ez a férfi végzett egy brit-iraki család három tagjával és egy arra járó francia biciklistával.

A gyilkos kivégzésszerűen végzett Saad al-Hillivel, nejével, Iqballal és anyósával, Suhaila al-Allaffal. A biciklista, Sylvian Mollier nem sokkal a gyilkosság után érkezett a helyszínre, így őt is agyonlőtte.

A mészárlást túlélték al-Hilli kislányai, egyiküket a rendőrök órákkal a helyszínelés megkezdése után, a holttestek alatt rejtőzve találtak meg.

A gyilkos felkutatásában segítséget jelenthet a bukósisak. A francia rendőrök szerint ebből a típusból a tanúk által leírt sötét vagy fekete színben mindössze nyolcezer darab készült. Egy ISR típusú GPA sisakról van szó.

A BBC szerint a szemtanúk leírása alapján már elég hamar elkészült a fantomkép, de a rendőrség eddig nem akarta nyilvánosságra hozni, mert tartottak a gyanúsított elrejtőzésétől. De mert azóta sem találják, most mégis nyilvánosságra hozták.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.