ÚRISTEN, soha többé nem merek banánt enni!!4!

Fotó: João P. Burini, Wikimedia Commons

Consi Taylor legdurvább rémálma valóssággá vált. A 29 éves londoni anya éppen egy csomag banánt készült kibontani, amikor valami furcsára lett figyelmes. "Először azt hittem, hogy csak penész. De aztán közelebről megnézve valami furcsa volt. Rémülten láttam, hogy pókok. Kiszaladtak az asztalra, szét a szőnyegen.

A brit hidegvérre jellemző, hogy Taylor, mielőtt a frász tört volna rá, még megpróbálta visszavetetni a banánt a bolttal, ahol vette. Akkor még nem tudta, hogy nem szimpla pókok szabadultak el a lakásában.

Hanem a világ egyik, ha nem a legmérgezőbb pókfaja, a brazil vándorpók több példánya.

Az üzlet - a Sainsbury szupermarketlánc egyik egysége - tíz fontot ajánlott kárpótlásul. Ez valószínűleg nem fedezi majd a lakás takarításának a költségeit. Taylor ugyanis elküldte a képeket egy pókszakértőnek, aki azonnal az egyetlen elfogadható tanácsot adta.

Azonnal költözzenek ki a házból, amíg azt nem fertőtlenítik!

A Sainsbury becsületére legyen mondva, hogy második körben vállalták a ház póktalanításának a költségeit. Egyben bocsánatot is kértek, és esküdöztek, hogy általában szigorúan ellenörzik az importált termékeket. Taylor pedig az eset óta banánvásárlás-fóbiában szenved. (Via Gawker)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.