Balogh József: Nem így történtek a dolgok

POLITIKA
2013 november 6., 14:09

Én is azt gondolom, hogy egy olyan embernek távoznia kell a közéletből, aki az ügyészségi közleményben olvasható dolgokat elkövette, de ez nem én vagyok. Az eljárás során ki fog derülni, hogy nem így történtek a dolgok.

– mondta az Indexnek a Fideszből kizárt Balogh József, akit Selmeczi Gabriella is felszólított, hogy távozzon a közéletből. Pedig sajtóhírek szerint korábban beismerő vallomást tett arról, hogy durván megverte a barátnőjét. Sőt, az ügyvédje, Sándor László szerint sincs mese: Balogh József az ügyészség előtt elismerte, hogy bántalmazta élettársát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt