Lefotózták a világ egyik legritkább macskáját

ÁLLAT
2013 november 06., 11:12

A borneói vörösmacskáról (Pardofelis badia) keveset tudunk. A tudósok feltételezése szerint éjszakai ragadozó, amit 2003-2006 között négy éven át próbáltak lefotózni, és egyszer sikerült is. Most pedig újra! Így néz ki:

photo_camera Fotó: Oliver Wearn, SAFE Project

Ha netán érdeklik a kipusztulás szélére sodródó állatokkal táplálkozó kipusztulás szélére sodródott állatok, meleg szívvel ajánlhatom ezt a ma kétéves, háromhónapos és kétnapos klasszikus cikkemet, amit még az Indexben írtam! (Via Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.