Dübörög az elszámoltatás, jogerősen felmentették - igen, felmentették - Tátrai Miklóst

politika
2013 november 07., 12:43
comments 1

A Magyar Nemzeti Vagyonkezeló volt vezetőjét azzal vádolták, hogy gazdaságilag indokolatlanul vette át a Bábolna Zrt. egyes tevékenységeit, ezzel ő juttatta csődbe a Nemzeti Ménesbirtokot. Az ügyben a Ménesbirtok volt ügyvezetőjét, Mezei Lászlót is megvádolta az ügyészség, de a bíróság őt is felmentettel.

Tártait és Mezeit a volt kereszténydemokrata politikus, Medgyasszay László jelentette fel, mert Mezeitól úgy tudta, hogy Tátrai utasítására kellett 365 millió forintot átutalnia a Ménesbirtoknak a Bábolna Zrt.-nek. (MTI, Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.