Az ügyészséget nem érdekli, miket beszél Gyurcsány

politika
2013 november 09., 06:02

A volt miniszterelnök október 14-én mondta, hogy az MSZP-hez "sok helyről vándorolt pénz, Európából nem nagyon. Ahonnan meg vándorolt, azt meg jobb, ha nem tudjuk". A fideszes Gulyás Gergely és Kocsis Máté ezért feljelentést tett az ügyészségen, de az bűncselekmény hiányában elutasította ezt.

Kovács Gergely Ákos, a főügyészség szóvivőjét helyettesítő ügyész szerint a feljelentés bűncselekményre utaló konkrét ténybeli alapot nem, csak a feljelentők következtetéseit tartalmazta. Az Állami Számvevőszék korabeli vizsgálatai pedig nem tártak fel szabálytalanságot az MSZP gazdálkodásában. (Magyar Nemzet)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.