Beckhamet lovaggá ütik

futball
2013 november 10., 14:36

A The Sun bennfentes udvari forrásai szerint Beckham szerepelni fog II. Erzsébet királynő újévi kitüntetési listáján.

Beckham tíz éve kapta meg a Brit Birodalom Rendjének tiszti rangját (OBE), ezentúl viszont a Sir előnevet is használhatja majd. Felesége, Victoria Adams Lady Beckham lesz ezentúl.

A lap forrásai szerint már csak az ilyenkor szokásos utolsó rutinszerű háttérvizsgálatok folynak. A brit adó- és vámhivatal ellenőrzi például, hogy Beckham pénzügyeivel minden rendben van-e. Brit kormányzati bennfentesek semmiféle akadályra nem számítanak.

Beckham lovagi rangra emelésének lehetősége májusban merült fel, amikor a 115-szörös egykori angol válogatott húszéves karrier után visszavonult. Ő az egyetlen angol labdarúgó, aki négy ország klubszíneiben is bajnokságokat nyert: a Manchester Uniteddel, a Real Madriddal, az LA Galaxyval, majd a Paris Saint-Germainnel.

A brit lap forrásai szerint nem kizárt, hogy Beckhamet Vilmos herceg, II. Erzsébet királynő unokája, a brit trón majdani várományosa üti lovaggá. Beckham közismerten szoros barátja az angol labdarúgó-szövetség elnöki tisztségét is betöltő Vilmossal. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.