Blast from the Past: friss hír a Gellért-hegyi siklóról!

Budapest
2013 november 11., 06:19

Hát erre még emlékszik valaki? Bő egy évtizeddel az első tervek után állítólag heteken belül megkaphatja az összes hatósági engedélyt a Rác fürdőtől a Gellért-hegyre vezető sikló. A fejlesztésére alakult cégben a BKK átveszi a gyógyfürdők 25 százalékos részesedését, értesült városházi forrásokból a Magyar Nemzet.

Közben egyszer talán a Rác fürdő is kinyit, a négy éve elkészült, de azóta is zárva tartó Rácról és a mellé épült luxusszálóról szeptemberben az a hír járta, hogy a csődegyezség után végre történhet vele valami.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.