Schmuck Andornak üzent a Ground Zero New Yorkban!

POLITIKA
2013 november 11., 08:45
photo_camera Forrás: Facebook

A Magyar Szociáldemokraták Pártjának elnöke amerikai látogatásának első napján átadta a magyarok üzenetét New Yorknak - meghatottan fogadták - és meghallgatta, mit üzen a Ground Zero, vagyis a lerombolt ikertornyok helyén kialakított közpark. Azt üzeni, hogy

"a nemzetközi terrorizmus elleni fellépés közös felelősségünk."

A párt közleményéből sajnos nem derül ki, hogy mi volt a magyarok üzenete, ami meghatotta a New York-iakat. Schmuck az üzenetet kötetben gyűjtötte össze, ötszáznál is több magyar, köztük tűzoltók, orvosok és segélyszervezeti dolgozók gyűjtötték össze gondolataikat.

Schmuck Andor koszorúzott is, egy SZOCDEMEK feliratú, nemzeti színű szallaggal díszített koszorút rakott a legendás körtefához, amit az ikertornyok romjai alól mentettek ki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.