Alig van viccesebb, mint amikor a szélsőjobbos fehér férfi élő adásban találkozik a DNS-tesztjének eredményével

Az Egyesült Államokban a Trisha Show vendége volt a gyűlöletbűncselekmények elkövetése miatt korábban börtönben is járt amerikai szélsőjobboldali vezető, Craig Cobb. A 62 éves Cobb arról lett igazán ismert, hogy egy észak dakotai kisvárost teljesen fehér településsé akart változtatni.

A műsor előtt elkészítették Cobb DNS-tesztjét, és adás közben ismertették az eredményét. E szerint a férfi DNS-állományának 86 százaléka európai ősöktől származik, 14 százalék viszont fekete-afrikai eredetre vezethető vissza.

Egy lecsúszott brofist

A szélsőjobboldali férfi láthatólag zavarban volt, de próbált úgy csinálni, mintha mindez rendben lenne. Szerinte az eredmény hibahatáron belül van, majd pedig a DNS-vizsgálat tudományos hitelességét kezdte el megkérdőjelezni.

Mint mondta, abban bízott, hogy tudományos alapokon fog állni az eljárás, ehelyett viszont értékelhetetlen módszerekkel találkozott, amivel a műsor készítői csak sokkolni akartak. (via Daily Mail)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.