Ennél alteregóbb ma már nem lesz: Recsken dolgozik Vona Gábor hasonmása

Az éppen fiatalos-vicces arculatát megtoló jobbik kimaxolja a politikai-alteregópoént. Ekkora gurítás nincs, és mégis van: egy recski (RE-CS-besírsz-KI) kisvendéglőben megtalálták Vona pártelnök hasonmását. Az egyik felszolgáló egy az egyben olyan, mint a Jobbik elnöke. A pincérről készült képet a Jobbik instagramján publikálta.

A hasonlóság annyira erős, hogy szerkesztőségünk egy része még mindig kételkedik, hogy a pincér valóban hasonmás-e, nem Vona maga médiahekkel.

Az igazi Vona Gábor

Természetesen azonnal felhívtuk a recski restit, hogy még több részletet tudjunk meg.

Egy női hang vette fel a telefont, és amikor a hasonmást kértük, kiderült, őt is Gábornak hívták, és amikor átvette a telefont, még a hangja is hasonlított a párt elnökének hangjára.

Éppen ki kell vinnem egy mátrai borzaskát, vissza tudnának hívni? Mondjuk, két óra múlva?

– mondta, majd elnézést kért és lerakta.

Kedves olvasó, türelmét kérjük, nemsokára még többet megtudunk a Vona Gábor tökéletes replikájáról.

A gyengébb memóriával rendelkező olvasókat emlékeztetnék, hogy Recsk, és az egykori kommunista munkatábor állandó témája a Jobbiknak, például határozati javaslatot nyújtottak be, hogy a középiskolásoknak kötelező legyen ellátogatni a recski munkatáborba. Június negyedikén Trianon-emléknapot tartott Recsken a Jobbik, Vona Gábor is beszélt, a párt honlapján pedig az augusztus 19-i falunapot is hirdették (Romantikus Erőszak-koncerttel!).