Gyurcsány Ferenc űrlényekkel szövetkezett 2006-ban a békés tüntetők ellen

POLITIKA
2013 november 16., 14:40

Hoppál Péter sajtótájékoztatója sokkal inkább szórakoztatóipari mint politikai esemény.

Bevallom nekem az nem teljesen világos, hogy Hoppál maga is tudja, hogy nem igaz, amit mond, vagy neki a sajttáj előtt elmondták a sztorit, és ő meg tök jóhiszeműen ismételgeti az ostobaságokat.

Szóval itt a Fidesz szóvivőjét hallják:

2006 őszén Gyurcsány Ferenc személyes utasítására vertek meg az utcán, Budapest utcáin embereket. És Gyurcsány Ferenc személyes utasítására lőttek a tömegbe a magyar rendőrök.

Ezt a sztorit Hoppál onnan tudta meg, hogy Gyurcsány egyik volt államtitkára ezt vallotta a bíróság előtt.

Hogy, hogymi?!?! Már csak mert speciel lazán követtük a 2006. őszi eseményeivel foglalkozó peres híreket, és ilyet, amit Hoppál idéz senki sem mondott.

Az ATV-sek rá is kérdeztek, hogy mégis honnan veszi ezt.

Nem hoztam magammal a tanúvallomás másolatát. Szerintem érdemes akkor visszakeresni, hogy a kiszivárgott hírek közül, hogy az egyik Gyurcsány államtitkár vallomása alapján derült ki azok a .... ő ..... őő .... tények amelyek értelmében Gyurcsány Ferenc az akkori törvényeket megkerülve személyes utasításokban részesítette az akkori rendőri vezetőket, ez pedig megengedhetetlen egy jogállamban. (...) A nyilvánosságra került vallomás értelmében tehát Gyurcsány Ferenc közvetlenül utasította a rendőri vezetőket, tehát megkerülte a saját miniszterét, és arra utasította a rendőri vezetőket, hogy lőjenek a tömegbe. És verjenek meg embereket. Ez úgy látjuk, hogy nem megfelelő eljárás.

Hát ez tényleg nem megfelelő eljárás. Én egyébként azt is halottam, hogy halálsugár bevetésére is közvetlenül adott utasítást, csak azt a rendőrség nem volt hajlandó végrehajtani.

Itt van Hoppál alakításától videó.

Gyurcsány egyébként perel.

(cink via atv)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.