Így néztek ki az Együtt-PM birkái a Belvárosban

Tbg
POLITIKA
2013 november 16., 16:28
photo_camera Simándi Szelim (Forrás: Együtt-PM)

Látványos akciót tartott az Együtt-PM pártszövetség, amikor egy tucat birkával és kecskével megjelentek szombat délelőtt a Belvárosban. Azért, mert az V. kerületi örnkományzat 220 millió forintot kapott a tanyafejlesztésre szánt pénzkből.

Nem az a gond, hogy források jutnak a Belváros fejlesztésére is, hanem az, hogy a Fidesz folyamatosan, koncepció nélkül a saját politikai és magánérdekei alapján használja fel a közpénzeket.

- mondta Simándi Szelim, a párt tagja.

A párt közölte, az is bizonyítja, hogy teljesen zavaros, koncepciótlan a közpénzköltés a kormány részéről, hogy az elnyert támogatásra sem tudtak kielégítő magyarázatot adni.

Előbb letagadták, hogy tanyafejlesztési pénzről volna szó, majd miután ez nem igazolódott be, azt mondták, a Hold utcai piac felújítására szánják. Amit két éve újítottak fel.

Az MTI tudósítása szerint tíz ellentüntető is megjelent három libával. Jó buli lehetett, esti híradókban mozognak is majd az állatok.

UPDATE: Tessék megnézni az Index videóját!

photo_camera Egy aktivista hozta az állatokat.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.