Pusztulásba rohanunk: itt a dobozos bor!

gasztronómia
2013 november 17., 09:36
comments 5

dobozos bor

Az oregoni Union Wine Company piacra dobta a fémdobozos borát. (Nem vagyok róla meggyőződve, hogy ez lenne az első ilyen próbálkozás.) A cég így spórol a csomagoláson, és megcélozza azokat, akiknél sosincs dugóhúzó (mondjuk erre az isteni csavarzár jobb megoldás), és a tévé előtt félig fekve hajlamosak leönteni magukat a teli üveg borral és a talpas pohárral szerencsétlenkedve. Egy Művelt Alkoholista erre kb. valami ilyesmit mondana. (Foodbeast)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.