Túl sok a kétnapos hétvége

életmód
2013 november 17., 20:52

A vasárnap már úgyis csak arról szól, hogy rengetegen elkezdenek olyasmivel foglalkozni, amivel munkájukban is, csak most a fárasztó felügyelet meg persze fizetés nélkül. Legalábbis a Business Insider újságírója szerint, aki amúgy is azt tapasztalja, hogy sokkal többen olvassák őket vasárnap, mint szombaton. Meg magán is, hogy nem tud ilyenkor már igazán pihenni. Mondjuk én most dolgoztam végig egy vasárnap estét, szóval nem tudom megítélni rendesen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.