Nehéz lehet úgy republikánus szenátorjelöltnek állni, hogy az ember nővére leszbikus

2013 november 18., hétfő 8:25

Liz Cheney, a volt alelnök Dick Cheney lánya futott bele egy pofonba a hétvégén, amikor vasárnap reggel a republikánus választók elsőszámú hírforrásának, a Fox Newsnak azt mondta, hogy a maga részéről nem támogatja a melegházasságot.

Ami elég kellemetlen, tekintve, hogy nővére, Mary Cheney boldog, kétgyerekes melegházas. Nem is hagyta szó nélkül a dolgot. Mondjuk ő csak annyit írt a Facebookon, hogy ez nem olyasmi, amiben nem értenek egyet, hanem olyasmi, amiben Liznek nincs igaza. Hosszabban neje, Heather Poe reagált Liznek.

"Néztem a sógornőmet (igen, Liz, tizenöt államban és Washingtonban a sógornőm vagy) és nagyot csalódtam benne" - írta a Facebookon. "Liz többször volt a vendégünk, töltött nálunk időt vagy vett részt családi ünnepeken a gyerekeinkkel. És amikor 2012-ben összeházasodtunk, nem habozott elmondani, hogy mennyire örül nekünk."

Liz Cheney amúgy magára maradt a családban a melegházasság ellenzésével. Alelnök apja személyesen kampányolt Marylandben a melegházasság legalizálásáért, pedig nála republikánusabb aligha lehet valaki.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt