Karitatív dorbézolás? Bulizással segítés? Csak egy jó apropó kell!

hirdetés
2013 november 19., 10:47
ad

Programajánlókkal Dunát lehetne rekeszteni, az új közösségi oldal, az APROPÓ (apropo.sos.hu) azonban más: azért jött létre, hogy a felhasználók jótékony eseményeket szervezhessenek barátaikkal.

image00

Az oldalon csatlakozhatsz már létező programokhoz, vagy teremthetsz apropót saját magad is. Így például egy egyszerű vacsorameghívás otthonodban nem csak a kimondhatatlan nevű előétel miatt lesz emlékezetes, hanem azért is, mert az összejövetelre hozott ajándék, virág, bor vagy csokoládé helyett felajánlott adománnyal konkrét segítséget nyújthattok az SOS Gyermekfalu lakóinak.

sos_apropo_popcorn

Szerdai meccsnézés? Jótékonysági koncert? Garázsvásár? Szülinapi buli vagy diplomaosztó utáni, soha véget nem érő ünnepléssorozat? Könnyű apropót találni, hogy találkozz barátaiddal, és minden ilyen összejövetel remek ok lehet arra, hogy segítsetek annak a több száz árva gyereknek, akik az SOS gyermekfalvakban találtak szerető otthonra.

És akkor már nincs is más hátra: regisztrálj az oldalra, és hívd össze barátaidat! Most akár buliztok, akár teniszeztek, garantált az öröm még másnap is. És nemcsak nektek, hanem azoknak a gyerekeknek is, akiknek minden apró jól jön.

A 444.hu szerkesztősége is tesz egy próbát: apropo.sos.hu-n meghirdeti az I. Hagyományőrző Riga-lánc Kötetlen-Laza Sörözés és „Középsikolások Pézügyi Ismeretei” Partyt november 28-ra, a Szomszéd Bárba (Gozsdu udvar). Tessék adni legalább 500 forintot vagy többet a gyermekfalunak, és jönni sörözni a 444.hu szerkesztőségével!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.