Emlékeznek a szélsőjobbosra, aki élő adásban tudta meg, hogy fekete ősei is vannak? Most papucsban masírozott fegyverrel

külföld
2013 november 20., 21:57
comments 13

Craig Cobb elég nehéz heteken van túl. Ő volt az a szélsőjobbos vezető, aki a Trisha Show című műsorban tudta meg, hogy DNS állományának 14 százaléka fekete-afrikai eredetű. Már azt sem viselte túl jól - erről részletesebben itt írtunk.

trisha-show-white-supremacist2

Most pedig letartóztatták, miután társaival fegyverrel masírozott az észak-dakotai Leith nevű kisvárosban, és a lakókat terrorizálta. Erről egy kép is készült, aminek részletein is érdemes elidőzni a papucstól a háttérben diszkréten felrajzolt horogkereszten keresztül a hátul kullogó, az eseményeket rögzítő figuráig:

leith

Valószínűleg azt a korábbi tervét akarta megvalósítani, hogy a kisvárost teljesen fehér településsé változtassa. Cobbnak, aki korábban is volt börtönben gyűlöletbűncselekmények miatt, bíróság elé kell állnia az ügy miatt.

via la times

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.