Szocialista vasutas egyenruhában törtek fel autókat a bulizó fiatalok

bűnügy
2013 november 20., 09:14

Három sértett október 19-én hajnalban bejelentette, hogy ismeretlenek feltörték az autójukat. A rendőrök Szentesen a térfigyelő kamerákon látták, hogy három fiatal volt a tettes, akik jellegzetes, rendszerváltás előtti vasutas egyenruhát és tányérsapkát viseltek.

A szentesi nyomozók november 18-án elfogták és előállították B. Gábort és A-T. Gábort. A két 20 éves férfi részletes beismerő vallomást tett: elmondták, hogy egy harmadik társukkal házibuliban voltak, majd elindultak a városba, és ekkor vették fel a vasutas egyenruhát meg a tányérsapkát.

photo_camera Fotó: police.hu

Az úton térköveket dobáltak a belvárosban, majd arrébb tettek egy utcán parkoló Polskit. Ekkor jutott eszükbe, hogy azzal átmehetnének Orosházára bulizni. Feltörték, próbálták beindítani, de mivel nem jártak sikerrel, még két másik autóval is próbálkoztak, eredménytelenül. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.