Megvan Magyarország legpofátlanabb képviselője

POLITIKA
2013 november 21., 08:16
photo_camera Fotó: Védegylet / Facebook

Ráadásul a magyar politikai egyetemi ligájából, az önkormányzati képviselők közül került ki. Kovács László miskolci képviselő először felújíttatta Herman Ottó védett sírhelyét, aztán majdnem ugyanakkora betűkkel, mint a híres halotté, ráíratta a saját nevét is.

Aztán amikor kiderült a turpisság, a furfangos képviselő fogta magát és az egészet rákente a kivitelezőre. Most éppen kéri vissza a durván egymillió forintot, amibe a sír került, mert szerinte a kivitelező nem végzett elég jó munkát (kicsik voltak a betűk, gondolom).

Az még ennél is szebb, hogy az egymilliós sírt a Cink 370 ezer forintért találta meg a neten. Az pedig egyenesen gyönyörű, hogy a képviselő ráíratta a sírra a saját nevét, pedig az egészet közpénzből fizette.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.