Agyonverték az USA-ban az utolsó cseh kommunista főtitkár harcművész unokáját

külföld
2013 november 22., 20:02

A most 91 éves Miloš Jakeš volt a Csehszlovák Kommunista Párt utolsó főtitkára, a posztjáról a rendszerváltáskor mondatták le.

Az ő unokáját verték agyon az Egyesült Államokban – mondta be a Nova TV. Túl sok minden nem derült ki az ügyről, csak hogy a harcművészeteket kedvelő Petr Jakeš egy éjszakai verekedésben vesztette életét, a barátai szerint másodállásban kidobó volt Los Angeles-i éjszakai klubokban.

A fiatal férfi állítólag tanulni érkezett az USA-ba, és két évig akart kint maradni. Még csak két hete volt kint, amikor meghalt. Október elején érkezett, de a haláláról csak két héttel később lett hír. A jövő héten temetik.

A cseh külügyminisztérium annyit mondott az ügyről: az USA-ban elhunyt egy cseh állampolgár. (bumm.sk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.