Ha napi 22 órában csak egy képet nézhetnél, mi lenne az?

KULTÚRA
2013 november 22., 08:50

A Tamms Year Ten szigorított börtönben elszigetelten raboskodó bűnözőkkel foglalkozik. Ők többnyire napi 22-24 órában egy ablaktalan szobában ülnek egyedül. Az érzékelésük felfokozódik, az ingereket sokkal erősebben érzékelik. Az alapítvány legutóbbi akciójában ilyen raboknak ajánlotta fel, hogy kérhetnek tőlük egy képet. Azt viszont bármiről, amit napi 22 órában szeretnének nézni. Ezeket kérték.

photo_camera Richard: egy chicagói látkép Scott Fortino, 2012
photo_camera Charles: négy kereszteződés Chicagoból, amiket jól ismerek. Jason Reblando, 2012
photo_camera Robert: a saját arcképem valami más háttér előtt. Lehet bármi, csak ne legyen túl sok. Kék ég, zöld fű. Laurie Jo Reynolds, 2011
photo_camera Virrasztás a Bald Knob Cross-nál. Rachel Herman, 2011
photo_camera "Az anyukám, aki tavaly halt meg, egy nagy kastély előtt. Egy csomó pénz legyen kiszórva elé, és ha lehet, legyen rajta egy nagy fekete Hummer is" - Robert. Jeanine Oleson, 2013
photo_camera Darius: a nénikém háza. Chris Murphy, 2012

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.