Micsoda aljas trükk ez már megint? A BBC két (2!) nappal az évforduló előtt emlékezik meg az angol-magyarról!

futball
2013 november 23., 11:52
comments 2

Vajon mi állhat emögött??? Na mindegy, hagyjuk. Amúgy szép cikk, például azt állítják benne, hogy a magyar csapat 1953. november 25-i - hahó, angolok! 25 és nem 23!!! - győzelme egyrészt alapjaiban rázta meg a hamarosan darabjaira is hulló brit birodalmat, másrészt előkészítette az 1956-os forradalmat. A magam részéről mindkettőt kicsit erősnek érzem, de nem is vagyok a világ leghíresebb közszolgálati adója.

A terjedelmes emlékcikk legjobb momentumai Puskás Öcsiről szólnak. "Nézd már azt a kis dagadt csávót", monsta állítólag az egyik angol játékos a kezdőrugás előtt egy másiknak Puskásra mutogatga. Aztán a kis dagadt megcsinálta azt a visszahúzós cselt, amiről a cikkben még szekvenciarajzot is közölnek.

A kicselezett angol cséká, Billy Wright a Times korabeli tudósítása szerint úgy nézett a csel után, mint "a tűzoltóautó, ami rossz tűzhöz érkezett".

És még hosszasan sorolják az emlékeket, itt lehet elolvasni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.