Utaztatás van Fóton is!

Nincs már időközi választás feljelentés nélkül, most Fóton merült fel az utaztatás erős gyanúja.

A vasárnapi időközi fóti választásnak még tétje is van (szemben a hisztérikus kora őszi bajaival) mert polgármestert és egy képviselőt is választ a város, és ha mindkét helyet az ellenzék viszi, akkor vége lesz a fideszes többségnek.

Bár ez eddig sem volt az igazi a Pest megyei városban, hiszen a mostani választást azért kellett kiírni, mert sokadszorra is összevesztek a kormánypárti fóti politikusok.

A Fidesznek nincs is saját jelöltje, az egyik civil szervezet elnökét támogatja a párt.

A Jobbik szerint valakik utaztatnak, busszal viszik az embereket  Sikátorpusztáról, és erről már szombaton is raktak ki szórólapot.

Utaztatni tilos, mert az önkéntesség elvét sértik vele. Baján az egyik körzetben éppen utaztatás miatt kellett megismételni a választ. Akkor a fideszes jelölt érdekében utaztattak, most még nem nyilvános, hogy ki lehet a szervező.

A Jobbik aggodalmát osztja a helyi választási bizottság is. A szavazókat Sikátorpusztáról szállító fehér Volkswagen busz ügyében megállapították a jogsértést, és szintén büntető feljelentést tettek választási csalás miatt.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.