Az ember, aki minden este Michael Jackson péniszét fogta

kultúra
2013 november 25., 07:36
photo_camera Getty Images

Gondolták volna, hogy Conrad Murray - A Doktor, Aki Annyi Altatót Tolt Michael Jacksonba, Hogy Attól Még Egy Elefánt Is Elpusztult Volna - még mindig orvos? Hát azt, hogy tud olyat mondani, ami ezt az értesülést kiszorítja a címből? Ugye!

Pedig, ahogy azt a címből már sejthetik, tudott. Murray éppen szabadult - két évet ült le a gondatlanságból elkövetett emberölésért, vagyis Michael Jackson túlaltatásáért kapott négy éves börtönbüntetéséből -, és első dolga volt interjút adni.

"Akarja tudni, hogy milyen közel voltunk, Michael Jackson és én? Minden este fogtam a péniszét. Én raktam fel rá a kotonos katétert, mert Michael vizeletet csepegtetett."

Murrey, akitől valamiért elfelejtették megvonni orvosi engedélyét, természetesen nem magát hibáztatja azért, hogy Jackson propofolfüggő lett (ez az az altató, amit Murray túladagolt). Mit tippelnek, ki tehet mindenről?

Hát persze hogy a

pénzéhes kapitalisták.

Mármint Jackson ügynöksége, az AEG.

"Odajöttek a házba. Azt mondták »Ezért a házért mi fizetünk. A nyalókákért, amit a gyerekek szopogatnak, mi fizetünk. A kilenc biztonsági őrért is mi fizetünk. Mi Fizetünk a vécépapírért, amivel a seggét törli. És ha nem lesz műsor, akkor ennek vége. Neki is vége. Nincs egy fillérje sem. A szegénysoron végzi«."

Murray egyébként meg is fellebbezte ítéletét, szerinte nem ő tehet Jackson haláláról, hanem maga Jackson. (Daily Mail via Gawker)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.