A WHO beismerte, hogy valótlanul állította, hogy a görögök a segélyért HIV-vel fertőzik magukat

Egészségügy
2013 november 26., 14:45
comments 1

Az egészségügyi világszervezet korábban azt közölte, hogy Görögországban a válság óta látványosan megnőtt a HIV-fertőzöttek és a heroinosok száma, és az új betegek kb. fele direkt fertőzte meg magát, hogy kapjon havi 700 eurós betegtámogatást, és hogy hamarabb részt vehessen kábítószer-elterelő programokon. A szervezet hamar visszatáncolt a súlyos vádaktól, és az egyik vezetője azzal védekezett, hogy elírás volt, és csak néhányan fertőzték meg magukat direkt. (Sky News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.