Átmenetileg lebénult a féltékeny karatebajnok

baleset
2013 november 26., 11:57
comments 1

Nyaktól lefele lebénult a 41 éves Huszár Antal, hatszoros magyar bajnok karatés. A balatonfüredi férfi egy bezárt kapun akart átugrani, mert azt hitte, hogy a túloldalon rajtakaphatja barátnőjét a szeretőjével miután rajtakapta barátnőjét a szeretőjével. "A tarkómmal a betonra zuhantam. Először még nevettem is magamban, hogy harminc éve tanítok másokat az esésre, én meg megütöm magam, de aztán rájöttem, hogy moccanni se tudok" - mondta.

Megpróbált segítséget kérni, de le volt bénulva. A zsebéből kieső telefonján orrával tárcsázta az utolsó hívott számot - a barátnőjéét, aki állítása szerint éppen egy meztelen férfival volt együtt a házban, ahova megpróbált bejutni. A nő nem vette fel. Huszárt a rendőrök találták meg és hívtak hozzá mentőt.

Huszárnak csigolyatörése volt, műteni kellett. Most már tudja mozgatni a kezét és a lábát. (Via Kisalföld)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.