30 éve nem látott nő holttestét találták meg

külföld
2013 november 28., 21:07
comments 1

A brit rendőröket a múlt héten kihívták egy házhoz, ahonnan elviselhetetlen bűz áradt. Bementek, és megtalálták egy ötvenes éveiben járó nő holttestét, de gyorsan leléptek, mert féltek, hogy rájuk omlik a ház.

Most visszamentek, és megtalálták a nő hetvenes éveibe járó holttestét is. Az idős nőt kb. 30 éve nem látta senki. A lánya úgy június óta lehet halott, ő viszont sokkal régebb óta. Mindenfelé legyek voltak.

A nő visszahúzódó volt, mióta a 80-as években meghalt a férje. A lánya iskola után nem ment dolgozni. Sosem válaszoltak a telefonra vagy az kopogásra az ajtón. A függöny mindig le volt húzva.

A rendőrség nem tudja megmagyarázni, mi történhetett, a fiatalabbik nő holttestén elvégzett boncolás sem állapította meg a halál okát. (Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.