A magyar benzinkútról Ausztriába menekült a fegyveres, üldözték, lőttek rá, az osztrákok elfogták

bűnügy
2013 november 28., 15:26

A burgenlandi rendőrség szerint délelőtt 11 körül egy férfi a hegyeshalmi határátkelő térségében fegyverrel fenyegette meg egy magyar benzinkút alkalmazottját. A magyar rendőrök közbeavatkoztak, de a tettes osztrák rendszámú kocsijával elhajtott. A férfi az osztrák A4-es autópályán kezdett el menekülni, és a magyar rendőrök üldözték. A gyanúsított letért az autópályáról, és egy rendőrségi útzárat is áttört, az osztrák rendőrök állították meg az autójára leadott lövésekkel. A határtól 15 km-re, Lajtakátán (Gattenforf) sikerült feltartóztatni. Senki sem sérült meg. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.